Η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε μπροστά σε όλους, στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης, ότι ο Μάριος Πρίαμος την έβαλε να πει στον Στάθη Σχίζα την αλήθεια -όπως ισχυρίζεται η ίδια- για την προσωπική του ζωή.

Αρκετοί παίκτες πιστεύουν ότι η “κρίση ειλικρίνειας” της Ελευθερίας Ελευθερίου οδήγησε τον Στάθη Σχίζα στο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είπε στον Στάθη Σχίζα ότι η σύντροφός του δεν του έστειλε καν τα χαιρετίσματά της όταν την είδε στην Ελλάδα, πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, η κρίση στη σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έχει διαψευστεί από τους ίδιους. Την ίδια στιγμή, η Ελευθερία Ελευθερίου ισχυρίζεται ότι “δεν μπορούσε άλλο να προστατεύει ψυχολογικά τον Στάθη Σχίζα” και ότι ο Μάριος Πρίαμος την ενθάρρυνε να είναι ειλικρινής μαζί του.

Η στάση της αυτή, λοιπόν, δυσαρέστησε έντονα τον Μάριο Πρίαμο, γεγονός που φάνηκε στην πρόσφατη προσωπική του συνέντευξη.

Αναλυτικά, ο Μάριος Πρίαμος είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης «Αυτό όλο είναι ένα ψέμα φτιαχτό. Προφανώς περίμενε την αποχώρησή της, πριν το συμβούλιο ήταν όλα καλά, της έδινα καρύδες και στο συμβούλιο, λίγο πριν φύγει σκάει αυτό. Αφού ήθελες να προστατέψεις τον εαυτό σου και ο φταίχτης είναι άλλου που είσαι υποψήφια, γιατί δεν το είπες από την πρώτη στιγμή, πριν βγεις υποψήφια; […] Έβγαλε μια κακιά, μια πονηριά, δεν ξέρω και εγώ τι, πήγε να το κάνει λίγο πριν φύγει, να ρίξει τη βόμβα και να φύγει. Ένας άνθρωπος που έχει πει ψέματα από την πρώτη στιγμή. Αρχίζω και αμφιβάλλω και γι’ αυτά που είπε για τον Σπύρο που της εκμυστηρεύτηκε για την προσωπική ζωή του Στάθη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ