Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται πως δε θα βαφτίσουν την μικρή Lily Diana στο Windsor, μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ και “θα κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο”, όπως ισχυρίζεται ένας royal expert.

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι παραμένει στην απόφασή του να αποκοπεί από το βασιλικό πρωτόκολλο και να ζήσει μακριά από τα πρέπει και τους περιορισμούς του στέμματος. Κι ενώ όλοι ισχυρίζονται πως η βάπτιση θα γίνει στην Αγγλία, βασιλικές πηγές αναφέρουν πως μάλλον έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που ζουν σήμερα στην έπαυλή τους στη Santa Barbara, βρίσκονται συνεχώς με την μικρή Lilibet Diana  και τον μικρό Archie στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Τις τελευταίες εβδομάδες μάλιστα υπήρξαν πολλές αναφορές ότι το ζευγάρι ήλπιζε να βαφτίσει την Lilibet  Diana στο Windsor μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ,ωστόσο, ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliam ανέφερε στο Express ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν ακριβώς έτσι.

Το ζευγάρι θα “κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο” όσον αφορά τη βάφτιση της Lilibet Diana, και λέει χαρακτηριστικά “Φαίνεται βέβαιο ότι η βάπτισή της θα γίνει στην πατρίδα της Meghan σε άκρως ιδιωτική τελετή”.

Πηγές είχαν αναφέρει τις τελευταίες εβδομάδες ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να βαφτιστεί τη μικρή τους κόρη μπροστά στη Βασίλισσα,ωστόσο εσωτερικές πηγές είπαν στο Eden Confidential πως “Ο Harry είπε σε πολλούς ανθρώπους ότι θέλουν να βαφτίσουν τη Lily στο Γουίντσορ, όπως και ο αδερφός της. Είναι στην ευχάριστη θέση να περιμένουν μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες”. Ωστόσο η βασιλική βιογράφος Angela Levin ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Harry έφερε τη βασίλισσα σε “δύσκολη θέση” περιμένοντάς την να παρευρεθεί στη βάπτιση της κόρης του. Και τώρα, παίρνει πίσω την πρότασή του, κάνοντας την γιαγιά του έξαλλη, όπως αναφέρουν πηγές του παλατιού.

Πηγή: queen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ