Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με αγαπημένους της φίλους, όπως τον παραγωγό της εκπομπής της Νίκο Κοκλώνη και τη Πηγή Δεβετζή ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ίμπιζα της Ισπανίας για τα γενέθλια του παραγωγού.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media και πολλές φορές, αυτοσαρκάζεται μέσα από δημοσιεύσεις της για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, έλαβε ένα σεξιστικό σχόλιο και μάλιστα από γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση που δεν το άφησε ασχολίαστο. Η follower τής έγραψε «Το στήθος είναι όλο ξένο. Κραυγάζει!!» με την παρουσιάστρια να της απαντάει «Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα»!

Κάτω από το σχόλιο, μία άλλη διαδικτυακή φίλη της Κατερίνας τη στήριξε γράφοντας: «KatKen πώς την πετσόκοψες έτσι!!!». Η παρουσιάστρια με τη σειρά της δημοσίευσε το διάλογο στα stories της και έγραψε: «Γυναίκα, αλληλεγγύη… Γυναίκες που σέβονται η μία την άλλη! #not».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την συγχαρούν για την κίνησή της με την Κατερίνα Καινούργιου να δημοσιεύει κάποια από τα ενθαρρυντικά μηνύματα που έλαβε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ