Να εκφράσει την άποψή της για τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα περί influencers θέλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Με αφορμή το χρυσό μετάλλιο της ελληνίδας αθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι η αθλήτρια θα έπρεπε να είναι αυτή που θα έπρεπε να ονομάζουμε ως influencer και όχι τα άτομα που αυτοαποκαλούνται έτσι.

Η μάνατζερ μοντέλων, λοιπόν, είχε συγκεκριμένη άποψη γι’ αυτό το ζήτημα και τοποθετήθηκε μέσα από τα social media της. Ανέφερε αναλυτικά: ”Κυκλοφορεί ένα κείμενο με τον τίτλο του post ..που συνοδεύει μια φωτογραφία της Αντιγόνης Ντρισμπιωτη! Δεν θέλω να βάλω την φωτογραφία της ούτε και το κείμενο! Δεν θέλω να καπηλεύομαι την εικόνα ενός ανθρώπου για τυχαία like ΟΜΩΣ … οταν ένας προσωπικός ΑΘΛΟΣ μιας γυναίκας συνοδεύεται με άσχετο κείμενο και προσπαθούμε να συγκρίνουμε ένα χρυσό μετάλλιο με influencers τότε νομίζω ότι άπλα” μειώνουμε ” μια μαγική στιγμή !

Όλοι οι αθλητές ανεξαιρέτως είναι υπεράνθρωποι όλοι έχουν κάνει θυσίες όλοι προσπαθούν καθημερινά και οι ομοσπονδίες και η πολιτεία πρεπε επιτελούς να τους ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ και να πράξουν ! (Είτε φέρνουν μετάλλια είτε όχι) Ας μείνουμε ότι η γυναίκα αυτή τα κατάφερε , δεν το έβαλε κάτω ποτέ και τερμάτισε με την ελληνική σημαία στις πλάτες της .. εκεί που μας κουβάλησε όλους με υπερηφάνεια και ήθος! Ο καθένας κάνει ότι μπορεί .. στην ζωή εμείς βάζουμε τις προτεραιότητες μας . Ποιον ακολουθουμε απο ποιους επηρεαζόμαστε ποιον θαυμάζουμε και γιατί .. αν θέλετε να τα βάλετε με τους influencers (που δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι προσπαθούνε με την καθημερινότητα ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ) βρειτε αλλο τροπο οχι μέσω ενους σπουδαίου χρυσού μεταλλίου ! Μην απανταμε σε ενα θαυμα με μικρότητες γιατι εκεί χανεται ολο το νοημα! Μπραβο σε ολους τους αθλητες μας που αγωνίστηκαν ! “Πρωταθλητής είναι αυτός που σηκώνεται όταν ΔΕΝ μπορεί” Jack Dempsey Καλημερα σε ολους”

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ