Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αν και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, δεν έχει ανεβάσει ποτέ μέχρι στιγμής φωτογραφία με το σύντροφο της στα Social Media.

Έτσι όπως ήταν λογικό όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε ένα Q&A στο Instagram και δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τον σύντροφό της και ιδιαίτερα εκνευρισμένη ξέσπασε εναντίον όλων εκείνων που δεν σέβονται το δικαίωμα του συντρόφου της για ιδιωτικότητα.

«Σας παρακαλώ πάρα μα πάρα πολύ για ακόμα μια φορά! Αν όπως λέτε με αγαπάτε, με συμπαθείτε και με στηρίζετε, στηρίξτε και αυτή την επιλογή μου. Γιατί να μπω στη διαδικασία να επιτρέψω να κρίνει ο ένας και ο άλλος τον πιο όμορφο άνθρωπο που είχα ποτέ στη ζωή μου; Μοιράστηκα μαζί σας από ενθουσιασμό την πρόταση γάμου που μου έκανε και το έκανε και το έκανε με πολύ αγάπη γιατί ξέρω ότι πραγματικά κάποιοι ενδιαφέρεστε για μένα να είμαι ευτυχισμένη και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Όμως, μετά από αυτό έχω παρακαλέσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θέλω να δείξω κάτι περισσότερο», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

«Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή. Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε αλήθεια να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ» ανέφερε το μοντέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ