Αναστάτωση προκλήθηκε στον αέρα του “Χαμογέλα και πάλι” μετά από δημοσίευμα ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη προέβη σε απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η ίδια μετά από λίγο βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής και αρκετά εκνευρισμένη διέψευσε την είδηση.

Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω μου. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Aν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Για όνομα του Θεού“, δήλωσε αρχικά ιδιαίτερα ταραγμένη η επιχειρηματίας.

Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και ανέβηκα για να συζητήσω. Υπήρξε ένα περιστατικό αλλά όχι με μένα, με μια άλλη κοπέλα. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ, Με πήρε ο Δημήτρης και έπαθα σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω. Δε με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε;” πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της με τον καλό της φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην εκπομπή.

Ρε Μήτσο με πήρες 10 το πρωί και έπαθα σοκ, τι γράφετε; Ό,τι τι δηλαδή: Δεν έχει συμβεί τίποτα! Για όνομα του Θεού. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά“, είπε τέλος η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ σημείωσε ότι το περιστατικό αφορά μια άλλη κοπέλα στην περιοχή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ