Η σχέση τους έχει σχολιαστεί όσο λίγες στην εγχώρια σόουμπιζ. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια, με δημοσιεύματα συχνά-πυκνά να τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου η παρουσιάστρια έκανε διακοπές με καλούς φίλους, η φημολογία που την ήθελε να είναι single φούντωνε συνεχώς. Η Ευρυδίκη, βέβαια, ξέρει να απαντά με τον δικό της τρόπο και κάτι τέτοιο έκανε και το βράδυ της Παρασκευής.

Με αφορμή την πρεμιέρα του πρότζεκτ «Asia Express» στο STAR, όπου συμμετέχει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον καλό του φίλο Φίλιππο Ιωάννου, η Ευρυδίκη θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία με ένα story στο Instagram. «Ξεκίνησαν. Καλή επιτυχία Ελλάδα!» και πρόσθεσε μια φατσούλα που «κλαίει» από τα γέλια.

Η Ευρυδίκη διαψεύδει για μία ακόμα φορά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως βέβαια είχε κάνει και πριν από λίγο διάστημα όπου μιλώντας στις κάμερες είχε πει:  «Εγώ είμαι πολύ καλά, πέρασα πολύ ωραίο καλοκαίρι με τον Κώστα (Κοκκινάκη). Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν είμαι μόνη μου, είναι όλα καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια αυτά ακούγονται, δε μπορώ».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ