Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο All Star Survivor. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη αθλητικογράφος προέβλεψε τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Σίγουρα ο Κωνσταντίνος θα φτάσει μέχρι το τέλος. Θα βαρεθείτε να με ακούτε να το λέω. Ο Σάκης Κατσούλης. Είναι πολύ νωρίς για να μιλώ. Αυτός που θέλω είναι ο Κωνσταντίνος. Είναι πολύ δυνατός, τον πιστεύω πολύ και θεωρώ ότι έχει την ικανότητα, δυνατότητα και τις αντοχές να φτάσει μακριά» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Θα τη δούμε να επικοινωνεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας; «Δεν ξέρω, δεν έχουμε δώσει ο ένας τον άλλο στο έπαθλο επικοινωνίας γιατί υποτίθεται κι οι δυο θα ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα όμως να του στείλω κάποιο μήνυμα, να του μιλήσω και να πάρει λίγη δύναμη από εμένα από έξω», απάντησε.

Τελικά είναι μαζί στη ζωή με τον Κωνσταντίνο; « Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου και θέλω παρακαλώ να το σεβαστείτε. Έχουμε κρατήσει μια στάση και οι δυο μας και θέλω να το τηρήσω γιατί δεν είναι εδώ ο Κωνσταντίνος, οπότε δεν θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι τέτοιο», απάντησε.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ