Σε θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο και παγκύπριο με την τραγωδία που εκτυλίσσεται στα Τέμπη μετά τη φονική σύγκρουση δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης, που στοίχισε τη ζωή σε 40 ανθρώπους μέχρι στιγμής.

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμπάσχει με τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και με εκείνες που αγωνιούν να βρουν ζωντανούς εκείνους που αγνοούνται. Τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα θλίψης αλλά και οργής για το μοιραίο δυστύχημα.

Ανάμεσα στις πολλές συγκλονιστικές αναρτήσεις που εντοπίσαμε ήταν και αυτή του Μπομπ Κατσιώνη, συζύγου της Ευρυδίκης. Ο ανιψιός του, που σπουδάζει Θεσσαλονίκη, κατέβηκε στην Αθήνα το τριήμερο για να δει τον Μπομπ Κατσιώνη και την Ευρυδίκη. Για να επιστρέψει πίσω, πήρε το τρένο αλλά από τύχη, όπως εξηγεί ο σύζυγος της Ευρυδίκης, ήταν αυτό της πρωινής διαδρομής.

«Εγώ θα πω απλά ότι πέρασα το τριήμερο με τον ανιψιό μου από την Κύπρο που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε με την κοπέλα του να μας δουν. Και πήραν το τρένο ΧΘΕΣ για να γυρίσουν πίσω. Απλά, ΕΤΥΧΕ και πήραν το πρωινό. Αυτά. Δε διαβάζω τίποτα, δε λέω τίποτα γιατί εμείς ήμασταν απλά τυχεροί. Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο υπογειάκι μου να δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ κ να ελπίζω μην πέσει κάποιος κομήτης. Ας είμαι ο σταθμάρχης του τρένου μου λοιπόν γιατί σε αυτό το τριμπούρδελο που ζούμε, το τιμόνι πρέπει να το κρατάμε ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ», έγραψε ο Μπομπ Κατσιώνης στη δημοσίευσή του.

Δείτε τη συγκλονιστική του ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ