Η Ευγενία Νιάρχου, η 35χρονη πρωτότοκη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώρια Γκίνες είναι ένα από τα “it girls” της εποχής, με στυλ και αισθητική που την χαρακτηρίζει τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της όσο και στα κοσμήματα που σχεδιάζει για το brand Venyx που έχει δημιουργήσει.

Κοσμοπολίτισσα, λατρεύει την Ελλάδα και φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά, ιδίως τα καλοκαίρια, καθώς ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου ωστόσο δεν προτιμά την απομόνωση του ιδιωτικού παραδείσου της Σπετσοπούλας όπως οι παλιότερες γενιές της εφοπλιστικής οικογένειας, αλλά είναι και τακτική επισκέπτρια της Μυκόνου.

Η Ευγενία Νιάρχου έχει πάρει το όνομα της γιαγιάς της, συζύγου του Σταύρου Νιάρχου που έφυγε από τη ζωή πρόωρα το 1970, πριν μπορέσει να τη γνωρίσει η εγγονή της. Δεν έχει κληρονομήσει ωστόσο μόνο αυτό.

Δυο φωτογραφίες που τις χωρίζουν δεκαετίες λένε τη δική τους ιστορία γονιδίων.

Οι δυο γυναίκες παρά τη διαφορετική εποχή, το χτένισμα και το χρώμα των μαλλιών μοιράζονται μια διαχρονική αίσθηση class, τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου, το βλέμμα και την ανεπιτήδευτη κομψότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ