Η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το bullying που έχει βιώσει, αποκαλύποτοντας μια δύσκολη πραγματικότητα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, που αυτή την τλεοπτική σεζόν κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο «My Style Rocks» εξήγησε στην εκπομπή «Γεια σου» και την Μαρία Μπακοδήμου πως στο παρελθόν ήταν πολύ κλειστή, με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της να την παραγκωνίσουν.

«Ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά, σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα. Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούριο περιβάλλον, που δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πολύ προστατευτικοί. Επειδή όμως δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, με είχαν κάπως παραγκωνίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκάλυψε πως ο αθλητισμός και συγκεκριμένα η ιππασία και η επαφή με τα άλογα βοήθησαν στην ενδυνάμωση του χαρακτήρα της. Photo: Instagram/evelynkazantzoglou
Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκάλυψε πως ο αθλητισμός και συγκεκριμένα η ιππασία και η επαφή με τα άλογα βοήθησαν στην ενδυνάμωση του χαρακτήρα της. Photo: Instagram/evelynkazantzoglou

Εξήγησε πως ο χαρακτήρας της δεν τη βοηθούσε ιδιαίτερα να κοινωνικοποιηθεί. «Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες, οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν η μαμά και ο μπαμπάς μου υπερωρίες, να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές», συμπλήρωσε.

Ήταν αυτές οι άσχημες συμπεριφορές που, όπως σημείωσε, την έκαναν να εξελιχθεί στην προσωπικότητα που είναι σήμερα.

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω, δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει αυτό οποιοδήποττε παιδί, αλλά αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μη βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους», είπε κλείνοντας.


Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ