Καλεσμένη στην ενότητα ”Μπαροκουβέντες” της εκπομπής ”Με αγάπη Χριστιάνα” ήταν η Εβελίνα Σκίτσκο και μίλησε για όλα στον Χάρη Παπαθεοχάρους.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM, μίλησε με ειλικρίνεια και δήλωσε ότι δεν την πειράζει που δεν κέρδισε την πρώτη θέση στο ριάλιτι μοντέλων. Όπως λέει η ίδια «Προχώρησα, πήγα παρακάτω. Στεναχωρήθηκα για τους δικούς μου γιατί το πίστευαν πολύ.»

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων, η Εβελίνα Σκίτσκο κλήθηκε να απαντήσει ποιο είναι το άτομο που έκανε πρόσφατα unfollow με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία και να αποκαλύπτει ότι έκανε unfollow τον… πρώην της, Ευγένιο Αντωνίου! Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο χωρισμός τους ήταν κοινή απόφαση και δεν προχώρησε σε block αλλά μόνο σε unfollow. Το ζευγάρι ήταν μαζί 4 χρόνια.

Παράλληλα, αν η Εβελίνα βρισκόταν σε μια κριτική επιτροπή και ήταν υποψήφιες η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου θα διάλεγε την Ηλιάνα! Συγκεκριμένα, απάντησε «Καθαρά από θέμα γούστου θα επέλεγα την Ηλιάνα λόγω του ότι είναι πιο κοντά στην ηλικία μου. Την Καγιά την θεωρώ ωραία γυναίκα…»

Δείτε τι είπε για τον πρώην και την Ευριπίδου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ