Στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά – δες» της ΕΡΤ1 μίλησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης της, Αφροδίτης Λιάντου: «Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία, γιατί είχα κάνει και μια εγχείριση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί, όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν μαζί καιρό, το είπα πρώτα στον πατέρα και τη μητέρα μου και μετά, στον σύντροφό μου», είπε για την εγκυμοσύνη της.

Στα γυρίσματα των Δύο Ξένων, η Εβελίνα Παπούλια ήταν ήδη έγκυος: «Μπήκα στα γυρίσματα ούσα έγκυος, είχα καλή εγκυμοσύνη αν και το παιδί το κούνησα πάρα πολύ! Η εγκυμοσύνη μου ήταν μια χαρά, μετά όμως όταν γέννησα ήταν δύσκολα. Γιατί σε λιγότερο από 20 ημέρες επέστρεψα στο γύρισμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό», είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάντο ήρθε σχετικά νωρίς: «Ύστερα από περίπου δύο χρόνια ήρθε το διαζύγιο με τον σύντροφο μου και δεν σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο πως δεν πρέπει να το πάρουμε εξαιτίας του παιδιού. Σκέφτηκα όμως ότι έπρεπε να χωρίσω πολύ νωρίτερα ίσως, απ’ ότι ήμασταν να χωρίσουμε, γιατί ήταν μικρή η Αφροδίτη. Οπότε δεν θα είχε εικόνες οικογενειακές, σπιτιού και ήταν πιο ασφαλές νομίζω το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς από ότι να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία», πρόσθεσε.

Η Εβελίνα Παπούλια για τη γέννηση της Αφροδίτης Λιάντου:
Ενώ στο δεύτερο γάμο της, το χρονικό διάστημα που έμεινε παντρεμένη ήταν πολύ μικρότερο, αφού υπήρξαν προβλήματα συμπεριφοράς προς την κόρη της: «Υπήρξε σχέση που χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του συντρόφου μου προς την Αφροδίτη. Ήταν ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο μου σφάλμα ή, αν θες, κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ.

Δεν είχα πάρει είδηση τι ακριβώς παιζόταν γιατί υπήρχε μια ηρεμία. Γενικά στο σπίτι υπήρχε πάντα μια ηρεμία. Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία αλλά υπήρχε κάτι άλλο υπόγειο από κάτω, έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη και όταν το είδα αυτό, την ίδια μέρα που συνέβη, της είπα: μαζεύεις τα πράγματα σου, μαζεύω τα πράγματα μου και φεύγουμε», είπε η Εβελίνα Παπούλια.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ