Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» όπου έδωσε στην Τζένη Θεωνά μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαδικασία υιοθεσίας που είχε ξεκινήσει, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η συγκλονιστική ιστορία της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Αρχικά, η ηθοποιός εξήγησε πώς προέκυψε η υιοθεσία: «Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκε καλά», είπε και συνέχισε: «Με έναν τρόπο δέθηκα με αυτό το παιδί, δεν ξέρω πώς και μου είπαν πως θα φύγει από το νοσοκομείο και θα πάει σε ίδρυμα. Τον πήραμε σπίτι και περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί του», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, παρά τα 3,5 χρόνια που έζησε μαζί του, η ίδια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της υιοθεσίας αφού όπως ανέφερε της πήραν το παιδί μέσα σε μία ημέρα: «Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα, το πήραν το παιδί. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», εξήγησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Τέλος, αναφέρθηκε στα μπότοξ και παραδέχτηκε πως κάνει και δεν το κρύβει, αφού προτιμά να μεγαλώνει όμορφα, όπως είπε, ενώ μίλησε και για τον γιο της.

«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου. Αυτό πρέπει να το δουλέψω στην ψυχοθεραπεία», είπε με χιούμορ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ