Η Ευαγγελία Συριοπούλου έγινε μανούλα για πρώτη φορά στις 31 Οκτωβρίου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύντροφός της Στράτος Πατσατζής έγιναν γονείς για πρώτη φορά και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ευγγελία Συριοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης (4/11) πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram της και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια κάποιους ανθρώπους που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν δίπλα της.

«Πριν τέσσερις μέρες ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου για να ζω σήμερα την μοναδική εμπειρία της μητρότητας. Σε όλο αυτό το ταξίδι αλλά και στην από δω και πέρα πορεία μου θα με ακολουθεί πρώτα ως φίλος και μετά ως γιατρός, ο γυναικολόγος μου Νίκος Σκαρτάδος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έβαλε σε ένα ροζ συννεφάκι και φρόντισε αυτό το ταξίδι μέχρι και τον τοκετό να είναι μια διαδρομή χαράς, απόλαυσης και ευτυχίας» έγραψε και συνέχισε:

«Οπωσδήποτε δίπλα μου είναι από την πρώτη στιγμή η μαία μου Κωνσταντίνα Παπαγγελή, (η οποία όπως βλέπετε στη φωτογραφία θα μπορούσε να είναι και αδερφή μου και δεν είναι τυχαίο αυτό, την ευχαριστώ για οοοοοολα).

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και το προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής, οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπιτι μου, εμένα, το σύντροφο μου και το μωράκι μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας αγαπώ».

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ