Εκ νέου αναβολή, όπως όλα δείχνουν, πήρε η παρουσίαση του τραγουδιού What They Say, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ήθελε το video clip του κομματιού να προβάλλεται σε επίσημη πρώτη μετάδοση σήμερα, Παρασκευή 10/3 αλλά φαίνεται πως μία νέα αναβολή έρχεται να το βάλει ξανά στον «πάγο».

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε χθες την είδηση πως το τραγούδι του Victor Vernicos επρόκειτο να παρουσιαστεί για πρώτη φορά σήμερα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν η μετάδοση θα γινόταν μέσω της δικής του ή κάποιας άλλης εκπομπής της ΕΡΤ. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα Eurovisionworld.com.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαρτίου κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση πως νεότερη ενημέρωση από την ΕΡΤ αναβάλλει εκ νέου την παρουσίαση του κομματιού, σημειώνοντας πως ουδέποτε η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ελλάδας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός.

Έτσι παραμένει άγνωστη η τελική ημερομηνία παρουσίασης του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovisio. Οι κανονισμοί της EBU υποχρεώνουν τις συμμετέχουσες χώρες να κυκλοφορήσουν τα κομμάτια τους το αργότερο έως τις 13 Μαρτίου. Σημειώνεται πως η Ελλάδα είναι μία από τις 4 εναπομείνασες χώρες που δεν έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα το τραγούδι τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ