Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι από τις 9.15 το πρωί του Σαββάτου, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος και συγκεκριμένα οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Προδρόμου-Τροόδους και Πλατρών-Τροόδους, από το ύψος της Τροοδίτισσας, μέχρι και τα ψηλότερα ορεινά.

Από το ύψος της Τροοδίτισσας μέχρι τα ψηλότερα ορεινά του Τροόδους, από τις 9.15 το πρωί, σημειώνεται ελαφριά χιονόπτωση, με αποτέλεσμα στους δρόμους του ευρύτερου οδικού δικτύου να έχει συσσωρευτεί χιόνι και να έχει σχηματιστεί παγετός. Στην περιοχή επικρατεί και ομίχλη που επηρεάζει αρνητικά τον ορατότητα.

Ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωσης και παγετού στο οδόστρωμα, είναι ο δρόμος Καρβουνά-Κυπερούντας, ενώ ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο ολισθηροί λόγω παγετού, είναι οι δρόμοι:

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

Κακοπετριάς – Καρβουνά

Κακοπετριάς – Σπήλιων

Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου

Κάμπου – Ορκόντα

Πεδουλά – Προδρόμου

Προδρόμου – Λεμύθου

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ