Στο “Όλα Γκουντ” του βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων μιλώντας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν. Ο Θάνος Καλλίρης μοιράστηκε τους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό μια εμπειρία από το “Μπράβο Ρούλα” το 1995 όπου έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό.

“Το καλοκαίρι του 1995, ή του 1996, είμαστε με το “Μπράβο Ρούλα” στη Ζάκυνθο. Πάμε κάποιοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εγώ και η Αγγελική Νικολούλη, σε ένα πάρα πολύ ωραίο σκάφος που το νοίκιασαν μόνο για μας. Μεγάλο σκάφος στο οποίο ήμασταν 4, 5 άνθρωποι το πολύ και μας πήγε στο Ναυάγιο” είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Επειδή δεν το επέτρεπε ο καιρός, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά οπότε έμεινε πιο έξω και μας είπαν να κολυμπήσουμε αν θέλουμε να το δούμε από κοντά. Είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά και όντως έπρεπε να έχεις δύναμη και να ξέρεις καλό κολύμπι για να φτάσεις. Βουτάμε όσοι βουτήξαμε για να πάμε και ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική! Να ζητάει βοήθεια και να μην νιώθει καλά. Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της”.

Ο Θάνος Καλλίρης ολοκληρώνοντας την ιστορία εκμυστηρεύτηκε: “Ήμασταν σε μια απόσταση περίπου 100 μέτρων μεταξύ του καραβιού και της στεριάς. Είμαι αρκετά καλός κολυμβητής και κολύμπησα να την βοηθήσω. Πραγματικά την έσωσα, κυριολεκτικά. Δεν την έβγαλα στην στεριά αλλά την πήγα πίσω στο καράβι. Η παρέμβαση μου ήταν καίρια και άμεση”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ