Η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της ανιψιάς της Αναστασίας, κόρη της αδερφής της, κι έτσι με μια ανάρτηση έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε ο δεύτερος της θεραπείας της μικρούλας. Η μικρούλα δίνει μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Μάλιστα, στα όσα έγραψε, ανέφερε ότι πρόκειται να ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος της θεραπείας και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης τα οποία λαμβάνει!

Η Έρρικα Πρεζεράκου έγραψε

«Χθες η Αναστασια έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιούυστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στην Νέα Υόρκη το πιο πιθανό. Ολο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία και έτσι δεν ανέβαζα κάτι. Ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της. Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξανάεβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία. Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει . Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασία μας. Σας ευχαριστώ και πάλι».

Έρρικα Πρεζεράκου
Με αυτήν τη φωτογραφία μοιράστηκε τα νεότερα για τη μικρούλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ