Στην εκπομπή «Κεραία» στην ΕΡΤ1 μίλησε η Εριέττα Κούρκουλου για τον γάμο της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, την μητρότητα, τον λόγο που προχώρησε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, το κενό που δημιούργησε η απώλεια του πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου και για τον γιο της, Νίκο.

«Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου σε αυτό το κομμάτι ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο ότι πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε. Και όπως μοιραστήκαμε τη δυσκολία να μοιραστούμε και τη χαρά. Για να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο», είπε η Εριέττα Κούρκουλου.

Σχετικά με τις φωνές που λένε σε ένα νέο ζευγάρι να αποκτήσει παιδιά, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, είπε: «Είναι πολύ ενοχλητικές οι φωνές και για πολλούς λόγους. Όχι γιατί μόνο δεν ξέρουμε τι περνάει ο καθένας και αν θέλει να κάνει παιδιά. Γιατί είναι απολύτως αποδεκτό ένα ζευγάρι να παντρευτεί γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον. Εμένα με ρωτούσαν: ”Γιατί παντρεύεσαι; Είσαι έγκυος;”. Όχι παντρεύομαι γιατί αγαπάω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί του, με ή χωρίς παιδιά».

Για τον λόγο που προχώρησε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η Εριέττα Κούρκουλου τόνισε: «Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου. Ήταν αποτέλεσμα άγχους και όταν άρχισα να βλέπω ότι αυτό δεν διορθώνεται όσο εύκολα νόμιζα. Εκεί ξεκίνησαν οι άλλες ευχές: ”Όταν ηρεμήσεις θα γίνει”. Που ήταν ακόμα χειρότερες».

Για την απώλεια του πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου είπε: «Εγώ θεωρούσα δεδομένο ότι τον γιο μου θα τον λένε Νίκο. Και ήμουν τυχερή γιατί παντρεύτηκα έναν άντρα που κι εκείνου τον πατέρα τον λένε Νίκο και ο Βύρωνας τον έχασε επίσης νωρίς από καρκίνο. Ωστόσο, ένα όνομα δεν θα πρέπει να δίνει τη λανθασμένη εντύπωση ότι έρχεται ένα παιδί να μας γεμίσει κάποιο κενό. Το κενό του πατέρα δεν νομίζω ότι μπορεί να γεμίσει. Το κάνουμε τιμητικά. Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα και τον χαρακτήρα του πατέρα μου. Γιατί ο πατέρας μου είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ήταν αυθεντικός. Δεν λογάριαζε τους τύπους, ποιον είχε μπροστά του. Ήταν επικίνδυνα αυθεντικός, δεν λογάριαζε τίποτα. Μακάρι να το ξαναδώ στον γιο μου» είπε η Εριέττα Κούρκουλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ