Η Εριέττα Κούρκουλου συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της αλλά και όσα συμβαίνουν στη ζωή της με τους ακόλουθούς της στο Instagram. Αυτό συνέβη και σήμερα.

Η ίδια είναι γνωστή για την ακτιβιστική της δράση σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων αλλά και είναι υπέρμαχος του βιγκανισμού. Με την δημοσίευσή της μάλιστα θέλησε να κάνει ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να θυσιάσει τα πιστεύω της, ώστε να είναι αρεστή σε οποιαδήποτε συνεργασία της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου

Συχνά συναντώ ανθρώπους, άλλοτε πολιτικούς και άλλοτε δημόσια πρόσωπα, οι οποίοι με συγχαίρουν για αυτά που γράφω και τα θέματα που αγγίζω μέσα από την πλατφόρμα μου εδώ και μου προτείνουν διαφόρων ειδών συνεργασίες, οι οποίες όμως μου ξεκαθαρίζουν αμέσως ότι θα πρέπει να δομηθούν πολύ προσεκτικά για να μην προσβληθεί κανείς.

“Δεν μπορούμε να πούμε ευθέως στον κόσμο να κόψει το κρέας και τα παράγωγα, γιατί η εκπομπή έχει χορηγούς από τον χώρο αυτό. Θα γράψουμε την εκπομπή για να μπορούμε να κάνουμε μοντάζ σε περίπτωση που ειπωθεί κάτι που δεν πρέπει στην συνέντευξή σου”, υποστήριξε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Εριέττα Κούρκουλου.

Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε: “Εγώ προσωπικά δεν θα συμφωνήσω ποτέ με την λογοκρισία, ούτε το μοντάζ των απόψεών μου. Δεν θα θυσιάσω ποτέ την αλήθεια για να γίνω αρεστή και να αποφύγω την σύγκρουση με ανθρώπους που διαφωνούν με τα πιστεύω μου. Με άλλα λόγια, όποιος δεν είναι διατεθειμένος να ταράξει τα νερά, χάνει τον χρόνο του μαζί μου“.

Δείτε εδώ την δημοσίευσή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ