Η Εριέττα Κούρκουλου πριν λίγες μέρες, αποφάσισε ν’ ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσα από τα social media της.

Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γνωστοποιήσει ότι κάνει προσπάθειες για να γίνει μητέρα και τα κατάφερε με την βοήθεια του γυναικολόγου της, έχοντας πάντα στο πλευρό της το σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία μετά τη γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της και με την οποία ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον γιατρό της κ. Πάντο.

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι.
Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις.

Είναι όμως και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και γι´αυτό, του χρωστάμε τα πάντα.
Αυτή η ανάρτηση δε έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται και δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στην χώρα.

Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας, πιο όμορφης αλήθειας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ