Ο Βασίλης ξέρει τη συνταγή… Η Μαρία ξέρει να τα μαγειρεύει καλά… Και ο νέος έρχεται για να βάλει λίγο παραπάνω αλάτι και πιπέρι στο πιο… φρέσκο πρωινό του ραδιοφώνου!

Το Πρωινό στον ΚΛΙΚ FM μεγαλώνει και γίνεται πιο χορταστικό, με εκπλήξεις, hot news, guest καλεσμένους, αποκλειστικότητες, παιχνίδια και φυσικά την καλύτερη μουσική του νησιού. Η πιο φρέσκια ραδιοφωνική παρέα σας ξυπνάει από το πρωί με χαμόγελο και σας ετοιμάζει την διάθεση της ημέρας!

Από τις 5 το πρωί, ο Τάσος Σταυρίδης σας ενημερώνει για όλα τα νέα από την Κύπρο και όλο τον κόσμο, ενώ στις 7 ακριβώς το Πρωινό Τρίο πιο φρέσκο από ποτέ εισβάλλει στο ραδιόφωνο σας.

Οι αγαπημένοι σας Βασίλης Δρυμούσης και Μαρία Παπακώστα, υποδέχονται τον χαμογελαστό και πάντα αισιόδοξο Κώστα Καρνάκη. Ετοιμαστείτε για το πιο ανατρεπτικό… Πρωινό Τρίο!

Κάντε και εσείς μαζί τους…. Κλικ στην διασκέδαση…στο γέλιο…στη αισιοδοξία ….Κλικ σε ότι τρελό, ενδιαφέρον και «καυτό» μπορείτε να ακούσετε και να ζήσετε, γιατί στη ζωή είναι όλα θέμα… Κλικ!!!

Από 30 Αυγούστου, συντονιστείτε κάθε μέρα από τις 7 μέχρι τις 10 στους 105.5 & 89,6 στο ραδιόφωνο που παίζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες, για να γνωρίσετε, να αγαπήσετε και να γίνετε και εσείς μέρος της ομάδας του “Πρωινού Τρίο“, μέρος της ομάδας του ΚΛΙΚ FM.

Για γέλιο μέχρι το Ρίο… Πρωινό Τρίο!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ