Μια παρουσιάστρια που συζητήθηκε έντονα όσο καιρό βρισκόταν στην τηλεόραση φαίνεται πως επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό.

Πρόσφατα, το κανάλι ”Action 24” άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια ενώ σύντομα αναμένεται να αλλάξει και όνομα. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για τη στελέχωση του καναλιού, αφού η ιδιοκτησία ψάχνει τα κατάλληλα άτομα για τις εκπομπές που προετοιμάζει.

Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο νέο ”Action 24” είναι και η Έλενα Παπαβασιλείου. Η παρουσιάστρια απέχει εδώ και πολλά χρόνια από την τηλεόραση, δίνοντας βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, από τον οποίο μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχε πάρει και το μεταπτυχιακό της.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση από την πρωινή εκπομπή του Mega “Όμορφος κόσμος”, όπου ήταν στην ενότητα διακόσμησης με τον Νότη Χριστοδούλου. Έπειτα έλαβε μέρος στο talent show «TV Stars παρουσιάστε» όπου κατάφερε να φτάσει σχεδόν μέχρι το φινάλε και έπειτα συμμετείχε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην Καλή Χαρά» στον Alpha. Το 2010-2011 παρουσιάζε με το Σπύρο Λάμπρου την infotainment εκπομπή “Πάνω στην ώρα” επίσης στον Alpha.

Μες στην Καλή Χαρά
Πάνω στην ώρα

Με πληροφορίες από youfly.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ