Η Άμπερ Χερντ φαίνεται ότι θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα στην υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ και ζητάει νέα δίκη στην διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

Η ηθοποιός κατέθεσε έφεση 68 σελίδων κατά της ετυμηγορίας του δικαστηρίου για συκοφαντική δυσφύμιση. Η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ». Υπέρ του Τζόνι Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων που θα έπρεπε να καλύψει η ηθοποιός. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Αυτό που επιθυμεί τώρα η 36χρονη ηθοποιός και βρέθηκε στο δικαστήριο της Βιρτζίνια για να το ζητήσει, είναι ανατροπή της απόφασης ή μια εκ νέου δίκη είναι ανατροπή της απόφασης ή μια εκ νέου δίκη καθώς υποστηρίζει πως ορισμένες από τις σημειώσεις της θεραπεύτριάς της, στις οποίες αναφέρεται η κακοποίησή της από τον Ντεπ αποκλείστηκαν και οδήγησαν σε άδικο αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσε, «οι ένορκοι κακώς εμποδίστηκαν από την έδρα να εξετάσουν αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες το “θύμα” ανέφερε την κακοποίησή του από τον Τζόνι Ντεπ σε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας».

«Αν δεν ανατραπεί η απόφαση, αυτό δημιουργεί γενικότερο πρόβλημα για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους για κακοποίηση και πιθανότατα, θα τα αποτρέψει από το να εμφανιστούν σε ένα δικαστήριο», αναφέρεται επίσης.

Στη συνέχεια, η νομική ομάδα της ηθοποιού τονίζει πως η προηγούμενη δίκη δεν θα έπρεπε καν να είχε γίνει, καθώς υπήρξε προηγούμενη απόφαση που «δικαίωνε» την Άμπερ Χερντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ