Η Πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο σπίτι της στο Μονακό, αφού είχε εγκλωβιστεί στη Νότια Αφρική από τον Μάιο, μετά από λοίμωξη στο αυτί, στη μύτη και στον λαιμό.

Η 43χρονη Πριγκίπισσα έφτασε στο αεροδρόμιο της Νίκαιας το πρωί της Δευτέρας μετά από δέκα ώρες ολονύκτια πτήση από τη Νότια Αφρική, και ξαναβρέθηκε με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Αλβέρτο και τα έξι ετών δίδυμα τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, ενώ της δόθηκε ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια. Στη συνέχεια, η οικογένεια φέρεται να ταξίδεψε στο Παλάτι του Πρίγκιπα με ελικόπτερο.

Σε φωτογραφία που κοινοποίησε εφημερίδα, η Πριγκίπισσα Σαρλίν έδειχνε ενθουσιασμένη που επέστρεψε με την οικογένειά της στο Μονακό. Η Σαρλίν, η οποία φαίνεται να έχει ένα νέο μελαχρινό κούρεμα, φαίνεται με τα χέρια γύρω από τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Πριν από την επιστροφή της Σαρλίν, ο Πρίγκιπας αποκάλυψε στο περιοδικό PEOPLE ότι ήλπιζε να μπορέσει να ταξιδέψει με τη σύζυγό του στο Ντουμπάι ως μέρος μιας προγραμματισμένης βασιλικής επίσκεψης στην “World Expo” του Ντουμπάι στις 13 Νοεμβρίου. Η Πριγκίπισσα Σαρλίν φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά με την οικογένειά της στη Νότια Αφρική τον Αύγουστο, και μοιράστηκε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής της στη Νότια Αφρική, η Πριγκίπισσα έχασε τη δέκατη επέτειο του γάμου της με τον Αλβέρτο τον Ιούλιο, με το παλάτι να δημοσιεύει μια σειρά βίντεο από τον γάμο τους για να τους τιμήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ