Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν η παρουσιάστρια αμέσως μετά το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στην Πόπη Μαλλιωτάκη και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, πήγε να προλογίσει το θέμα του Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την ενόχλησή του, θέλοντας να τονίσει ότι η σπουδαιότητα των γεγονότων του Πολυτεχνείου δεν συνάδει με το ύφος του θέματος που σχολιαζόταν αμέσως πριν.

«Μην το κολλήσουμε αυτό το θέμα. Δεν ορίζω την εκπομπή εγώ, αν θες μετά τα διαφημιστικά μηνύματα να το κάνουμε. Σκυτάλη Μαλλιωτάκη στο Πολυτεχνείο αν μη τι άλλο είναι…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η εκπομπή είναι ένα μαγκαζίνο και έχει τα πάντα» θέλησε να απολογηθεί η Κατερίνα Καινούργιου, με τον παρουσιαστή να της απαντά «Για μένα είναι ύβρις, με αναγκάζεις τώρα να μην πάρω τη σκυτάλη από την Πόπη Μαλλιωτάκη για να πω Ζήτω το Πολυτεχνείο. Θα φαίνομαι σαν Καραγκιόζης».

«Ίσως να είμαι εγώ ο Καραγκιόζης τότε, που το έκανα έτσι λάθος…» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου και ζήτησε να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, ώστε να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στο θέμα.

Δείτε την αμήχανη στιγμή των δύο προσώπων:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ