Η Άννα Βίσση, η οποία εμφανίζεται στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Νότες», μίλησε για τη Δέσποινα Βανδή και τη συνεργασία τους, αλλά και για τον Νίκο Καρβέλα και τον νεογέννητο γιο του.

«Θα δούμε. Προς το «παρών» δεν έχουμε φτάσει εκεί. Με τη Δέσποινα είμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλες, τρέφουμε πολύ ωραία αισθήματα η μία για την άλλην. Δεν θα συμβεί συνεργασία ακόμα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση ρωτήθηκε για τη σχέση της Δέποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν θξέλησε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά ζητήματα, δεν είναι ωραίο. Χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων».

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόκτηση του νεογέννητου παιδιού για τον Νίκο Καρβέλα, δηλώνοντας: «Είναι μια χαρά όταν ένα παιδί έρχεται στη ζωή. Δεν του μοιάζει, είναι πολύ μικρό ακόμα». «Δεν θα είμαι η νονά και δεν ξέρω ποιος θα είναι», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση μίλησε για την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, και τα εγγόνια της ενώ ακόμα σχολίασε το viral περιστατικό όταν τη σταμάτησαν για αλκοτεστ. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, λέγοντας ότι θα έκανε ένα show.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ