Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, που έζησε την τραγωδία στα Τέμπη, θα πάρει μέρος σε αγώνες σκοποβολής στην Ντόχα.

Η 23χρονη έζησε την τραγωδία των Τεμπών, και υπήρξε μία από τους δεκάδες τραυματίες μετά τη σύγκρουση των τρένων. Η αθλήτρια από τα Χανιά και φοιτήτρια της φαρμακευτικής, λίγες ώρες μετά τα όσα βίωσε, με ανάρτησή της στα social media, απηύθηνε έκκληση προς τον κόσμο να δώσει αίμα για τους τραυματίες

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη θα πάρει μέρος σε αγώνες σκοποβολής μετά την τραγωδία που έζησε στα Τέμπη

Η Εμμανουέλα, έχει κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν, ενώ πριν από δύο μήνες κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής του Ραμπάτ. Η ίδια, θέλοντας να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, επέλεξε να πάρει μέρος σε αγώνες στην Ντόχα.

Ο Γιώργος Σαλαβαντάκης προπονητής της πρωταθλήτριας στη σκοποβολή Εμμανουέλας Κατζουράκη, μίλησε στην ΕΡΤ 3 και για τη σοκαριστική εμπειρία της αθλήτριάς του που επέβαινε στο μοιραίο Intercity.

«Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε. Είναι αδύνατο να γίνονται σήμερα αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός πάντα μας βγάζει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ