Μια ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο Έμινεμ, ο οποίος εμφανίστηκε στο Rock & Roll Hall of Fame στο Λος Άντζελες το βράδυ του Σαββάτου, και μίλησε για τους αγώνες του να καταπολεμήσει τον εθισμό του με τα ναρκωτικά.

«Συνειδητοποιώ τι τιμή είναι αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι εδώ απόψε εδώ και τι προνόμιο είναι να κάνω τη μουσική που αγαπώ», ξεκίνησε να λέει ο διάσημος και ταλαντούχος ράπερ. «Η μουσική βασικά μου έσωσε τη ζωή… Θα το κρατήσω όσο πιο ανώδυνο γίνεται», συμπλήρωσε.

Έμινεμ

Ο 50χρονος star της ραπ εξομολογήθηκε ότι ήταν κοντά στο να χάσει τη ζωή του από υπερβολική δόση το 2007 και παράλληλα απευθύνθηκε στην κόρη του, Hailie Jade,η οποία είναι 26 χρόνων.

«Κόντεψα να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007. Ήταν χάλια. Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου. Επειδή τα ναρκωτικά ήταν νόστιμα, νόμιζα ότι είχαμε ένα καλό πράγμα, αλλά έπρεπε να τα καταφέρω», είπε κι η κόρη του έσφιξε τα χείλη της και κούνησε το κεφάλι.

Getty Images

«Έπρεπε πραγματικά να παλέψω για να προσπαθήσω να τα ξεπεράσω με τη μουσική, και με τιμά τόσο πολύ -και είμαι ευγνώμων-, που μπορώ ακόμη να είμαι εδώ πάνω κάνοντας hip-hip μουσική, γιατί την αγαπώ τόσο πολύ», προσέθεσε ο Έμινεμ.

Eminem: Μας ξεναγεί στο πρώτο του εστιατόριο και σερβίρει μακαρονάδες

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ