Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Έμιλυ Κολιανδρή. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη.

«Έκανα πράγματα που δεν έμαθαν ποτέ οι δικοί μου, όπως το να μπω σε σφαιριστήριο, όπου σύχναζαν μεγαλύτερα αγόρια και στρατιώτες. Όταν ήρθα από την ασφάλεια του σπιτιού μου στην Κύπρο στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Ομόνοια, είδα πρώτη φορά άστεγους και ναρκομανείς. Ήταν σοκαριστικο», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η Έμιλυ Κολιανδρή είπε στη συνέχεια: «Οι μεγάλοι θεατρίνοι που είχαμε ως δάσκαλους στη σχολή είχαν καταφέρει να μας κάνουν να έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα ήταν ζόρικα. Με τα δεδομένα της εποχής μας, θα μπορούσε να πει κάνεις ότι τότε η συμπεριφορά των δασκάλων μας ήταν στα όρια της κακοποίησης. Το μεγαλύτερο θεατρικό σχολείο, που ήταν και περιπέτεια, ήταν η μαθητεία κοντά στον Λευτέρη Βογιατζή, ήταν σα να αναζητούσε το τέλειο σε όλη του τη ζωή».

Η Έμιλυ Κολιανδρή αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον Χρήστο Λούλη, ένα έρωτα που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μίας πρόβας: «Ο έρωτάς μας με τον Χρήστο γεννήθηκε σε μεγάλη δυσκολία, ίσως γι’ αυτό κράτησε. Λόγω της σκληρότητας που υπήρχε στην πρόβα, ο Χρήστος έπαθε ένα αυτοάνοσο, είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα. Κούτσαινε και κυκλοφορούσε με πατερίτσες».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Κύπριας ηθοποιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ