Στην Αίγινα πέρασε το Πάσχα η Έμιλυ Γιολίτη και φρόντισε να ενημερώνει τους ακόλουθούς της για τις ευχάριστες στιγμές που πέρασε με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα σε μια από αυτές που μοιράστηκε ανήμερα του Πάσχα, την είδαμε στην αγκαλιά του συντρόφου της, Χρύσναθου Τσουρούλη. Το αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε με θέα το ηλιοβασίλεμμα του ελληνικού νησιού.

Στην τελευταία της δημοσίευση, από τον Πασχαλινό προορισμό που επέλεξε φέτος, η Έμιλυ σημείωσε:

«Η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια. Στέκεται στην ίδια την ουσία της ανθρωπιάς μας…. και στο τέλος ξεπερνά αυτούς που την καταπιέζουν. Ο ποιητής Οβίδιος εξορίστηκε από τον Αύγουστο Καίσαρα, αλλά η ποίηση του Οβιδίου έχει ξεπεράσει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Η ζωή του ποιητή Μάντελσταμ καταστράφηκε από τον Ιωσήφ Στάλιν, αλλά η ποίησή του έχει ξεπεράσει τη Σοβιετική Ένωση. Ο ποιητής Λόρκα δολοφονήθηκε από τους τραμπούκους του στρατηγού Φράνκο, αλλά η τέχνη του έχει ξεπεράσει τον φασισμό της Φάλαγγας / Το Μαχαίρι, Διαλογισμοί μετά από μια απόπειρα δολοφονίας του Σαλμάν Ρούσντι.

Αυτό το Πάσχα, ελπίζω να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε την τέχνη και να αφήσουμε την ποίηση να μαλακώσει τις καρδιές μας για να φέρει ειρήνη και αγάπη στη λέξη. Χριστός Ανέστη!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ