Ένα έντονο τρέμουλο που είχε στα χέρια του ο Tom Hanks σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο «Elvis», προκάλεσε έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του. O 65χρονος ηθοποιός στην εκδήλωση φαινόταν να μην μπορεί να ελέγξει το τρέμουλο στα χέρια του, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της, για το αν συμβαίνει κάτι με την υγεία του. Αρχικά κρατούσε το μικρόφωνο με το δεξί του χέρι και το αριστερό το είχε στην τσέπη. Επειδή όμως δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει το μικρόφωνο, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και τα δύο χέρια.

O φωτογραφικός φακός τον εντόπισε σε βόλτα του στο Μανχάταν, χθες, Τετάρτη 15 Ιουνίου και παρά τα φαρδιά ρούχα που φορούσε, ήταν εμφανές ότι ο κοσμαγάπητος ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν έχασε κιλά, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας ή αν γιατί το απαιτούσε ο νέος ρόλος του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ενσαρκώνει στην νέα βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley, τον μάνατζερ του βασιλιά του rock n’ roll, Colonel Tom Parker.

O Hanks άλλωστε έχει μπει ξανά στη διαδικασία να χάσει βάρος για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Για τον «Ναυαγό» το 2000 έχασε 23 κιλά ενώ για την ταινία «Philadelphia» το 1993 έχασε 15 κιλά. Περίπου 15 κιλά είχε βάλει για την ταινία του 1992, «A League of Their Own».

Ο Tom Hanks στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας στο Sydney, στις 5 Ιουνίου, Getty Images

To 2013, ο Hanks αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 2: «Πήγα στο γιατρό και μου είπε: ”Θυμάσαι αυτούς τους υψηλούς δείκτες σακχάρου που έχεις από τα 36 σου; Λοιπόν αποφοίτησες! Έχεις διαβήτη τύπου 2!», είχε πει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ