Καλεσμένη στη στήλη «Ξεφούρνισέ το» βρέθηκε Εβελινα Νικόλιζα.Η γνωστή YouTuber μίλησε στην κάμερα του [email protected] και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που μπορεί να βγάζει ένας YouTuber στην Ελλάδα, στην προσωπική μάχη που δίνει με τα κιλά αλλά και τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Το hate που έχω κυρίως εγώ είναι με τα κιλά μου. Αν μου πει κάποιος «είσαι εντελώς χαζή», είναι κάτι που δεν θα με πειράξει, γιατί δεν νιώθω χαζή. Επειδή όμως με τα κιλά έχω μία μάχη όλα αυτά τα χρόνια κι είναι κάτι που προσπαθώ, είμαι εξοικειωμένη με το σώμα μου αλλά ξέρω ότι αν αυτό αλλάξει θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη», παραδέχεται η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Στο εξωτερικό ένας YouTuber μπορεί να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Μπορεί να φτάσει μέχρι και 1.500-2.000 ευρώ», τονίζει στη συνέχεια.

Θα πήγαινε ποτέ στη Eurovision; Η Εβελίνα Νικόλιζα ξεκαθαρίζει:

«Είμαι ένα άγχος με πόδια, οπότε αυτό μπορεί να με σταματούσε από το να κάνω κάτι τόσο μεγάλο. Αν μου πρότεινε η Ναταλία Γερμανού να πάμε Eurovision με δικό της τραγούδι, θα δεχόμουν και το βράδυ θα έκλαιγα σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο μου»

«Μου έχει δώσει πάρα πολλές συμβουλές η Ναταλία Γερμανού. Αυτό που κρατάω πιο πολύ απ’ όλα είναι το να είμαι ο εαυτός μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Εβελίνα Νικόλιζα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ