Η Έλλη Κοκκίνου, η οποία ξεκινά εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη με τον Λούκα Γιώρκα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, όπου αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της, το πικρόχολο σχόλιο που δέχτηκε αλλά και την Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Έχω έρθει σε άβολη θέση, σάστισα, ήμουν και πιο μικρή τότε. Δεν είχα θωρακιστεί. Πριν αρκετά χρόνια σε μια απονομή μου συνέβη το πικρόχολο σχόλιο και η ερώτηση ενός ρεπόρτερ, που ακόμα κι οι συνάδελφοί του τού έκαναν παρατήρηση και τού είπαν “ντροπή σου”. Με έθιγε σαν προσωπικότητα πάρα πολύ. Μου είχε κάνει κακή εντύπωση».

«Επηρεάζομαι και ενοχλούμαι. Δεν ρωτάς κάτι τοσο κίτρινο και φτηνό. Τώρα θα αντιμετώπιζα διαφορετικά και θα απαντούσα όπως έπρεπε», ξεκαθάρισε η Έλλη Κοκκίνου. Ακόμα, αναφέρθηκε στον γιο της, Αλέξανδρο, τον οποίο χαρακτήρισε ως ωραίο «τυπάκι», ως «παιδί και μεγάλο μαζί».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε τα όσα λέγονται για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, εκφράζοντας την άποψή της.

«Δεν σχολιάζω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι γιατί δε με αφορά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χαίρομαι που η φίλη μου η Δέσποινα είναι πολύ καλά. Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει το κουτσομπολιό και τον χαβαλέ που κάναμε στην παρέα προ social media, με τον χαβαλέ και τον κανιβαλισμό που υφίσταται πάρα πολύς κόσμος με τον δημόσιο λόγο».

Ακόμα, η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της και υπογράμμισε πως αν είχε δεσμό θα το παραδεχόταν.

«Οφείλω στον εαυτό μου να περνά καλά. Ποτέ δεν κρυβόμουν από τους δημοσιογράφους, πάντα έβαζα ένα μέτρο. Είμαι ένας άνθρωπος εγκρατής. Αν είχα μια σχέση θα ήμουν ανοιχτή να μιλήσω. Το 100% του καθένα μας διαφέρει».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ