Η Έλλη Κοκκίνου ήταν η χθεσινή καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής “The 2night show”. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 για την επαγγελματική αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η Έλλη Κοκκίνου μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία πίσω από το όνομά της και την βάφτισή της. Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά ότι ”Το “Έλλη” επίσης δεν μου άρεσε, είναι αρχαίο όνομα. Είμαι βαφτισμένη έτσι, βέβαια δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν “Έλλη”, ο παπάς δεν δεχόταν, αυτό γιατί δεν ήταν χριστιανικό όνομα. Πήρε κάτι για να το κάνει…”

Δείτε τι είπε:

Όσον αφορά το επίθετό της, εκμυστηρεύτηκε ότι δεν την άρεσε όταν ήταν μικρή και ότι έγινε αντικείμενο κοροϊδίας από τους συμμαθητές της. Όπως λέει, ”το επίθετό μου κρατήθηκε από τον παππού μου, είναι εύηχο αλλά όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε, αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν. Μου έλεγαν “Κοκκίνου”, “Πρασίδου”, “Κιτρίνου”. Τώρα, “καθρεφτάκι”, καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να το αλλάξω.

Δείτε τι λέει για το επίθετό της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ