Πέντε επώνυμες Ελληνίδες «έσπασαν» τα ταμπού  και μίλησαν ανοιχτά στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη για την ομορφιά όταν τα χρόνια της αθωότητας παρέλθουν. Η Έλλη Κοκκίνου ήταν ανάμεσα στις πέντε επώνυμες κυρίες και μίλησε ανοιχτά για τον χρόνο που περνάει, την ηλικία της αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μίλησε για το πέρασμα του χρόνου και πώς κατάφερε να διατηρήσει την εξωτερική της εμφάνιση σε τόσο καλή κατάσταση, ενώ την απάντηση της έδωσε και για τις πλαστικές επεμβάσεις. Η Έλλη Κοκκίνου, αποκάλυψε την ηλικία της και τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τέτοιου είδους επέμβαση και εξήγησε τους λόγους!

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Θα γίνω τον Ιούλιο 54. Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη».

Εξέφρασε μάλιστα την προτίμησή της στη φυσικότητα και πρόσθεσε ότι κάνει botox το πολύ μια φορά τον χρόνο και αυτό διότι προτιμά την απλότητα και αποφεύγει τις υπερβολές με κάθε τρόπο, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «όσο πιο απλό, τόσο πιο μικρές δείχνουν οι γυναίκες».

«Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω botox. Να κάνω μια φορά τον χρόνο, γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά τον χρόνο θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε εμείς οι γυναίκες. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ