Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί η φήμη ότι η γνωστή κωμικός, Ellen DeGeneres, συμπεριφέρεται άσχημα σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή τη φορά, ο πρώην προστατευόμενος της Ellen DeGeneres, Greyson Chance, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ότι «δεν γνώρισε ποτέ κάποιον πιο χειριστικό, πιο εγωκεντρικό και πιο κατάφωρα καιροσκόπο από αυτήν».

Σε μια συνέντευξη που πυροδότησε σχόλια στο Rolling Stone που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο 25χρονος από την Οκλαχόμα έκανε μια αναδρομή στη ζωή και την καριέρα του μετά από ένα viral βίντεο του να ερμηνεύει το “Paparazzi” της Lady Gaga μπροστά στους συμμαθητές του που τον οδήγησε στην εκπομπή του DeGeneres το Μάιο. Τότε ήταν μόλις 12 ετών.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε», είπε στο περιοδικό. «Ήμουν τόσο αβέβαιος για το τι έκανα και το άτομο που βοήθησε να θεραπευθεί όλος αυτός ο σκεπτικισμός και η χαοτική ενέργεια ήταν η Ellen».

Όταν οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ισχυρίστηκε ο μουσικός, η DeGeneres του είπε: «Θα σε προστατέψω. Θα είμαι εδώ για σένα. Θα το κάνουμε αυτό μαζί». Αμέσως μετά, συνδημιούργησαν την δισκογραφική εταιρεία eleveneleven. Η κωμικός τον συνέδεσε επίσης με έναν υψηλού προφίλ μάνατζερ, έναν πράκτορα κρατήσεων, έναν δημοσιογράφο και έναν πράκτορα επωνυμίας.

Τον Οκτώβριο του 2010, ο Chance κυκλοφόρησε ένα μίνι EP. Καθώς το πρόγραμμα των περιοδειών του γινόταν πιο απαιτητικό, ισχυρίστηκε ότι η Ellen DeGeneres «έγινε δεσποτική και υπερβολικά ελεγκτική».

«Όλη μου η εβδομάδα, ολόκληρος ο μήνας μου, ολόκληρος ο χρόνος μου θα μπορούσε να αλλάξει [με] ένα γραπτό μήνυμα από αυτήν. Αυτό ήταν φρικτό», ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι γρήγορα έμαθε ότι οι απόψεις της DeGeneres ήταν οι μόνες που είχαν σημασία. Μάλιστα ο νέος καλλιτέχνης πρόσθεσε ότι η κωμικός είχε υποτιμήσει και την μητέρα του.

Ο Chance είπε ότι η ευρέως φημολογούμενη οργή της DeGeneres εισέβαλε σε κάθε πτυχή της καριέρας του. «Έμπαινε μέσα και κοίταζε εξονυχιστικά κάθε τι, φώναζε στους στυλίστες, έπληττε τους ανθρώπους μπροστά μου και έλεγε: «Αυτό φοράς στο σόου», ισχυρίστηκε. «Απλώς υποτιμούσε τους ανθρώπους».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ