Ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένουμε να μάθουμε σε ποια πόλη της Ιταλίας θα φιλοξενηθεί ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διεργασίες για τις συμμετοχές των χωρών ξεκινούν. Ήδη κάποιες χώρες έχουν ανακοινώσει τον τρόπο επιλογής της επόμενης συμμετοχής τους, ενώ πληροφορίες για πιθανούς υποψήφιους καλλιτέχνες κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης.

Καλομοίρα για το 2022;

Ένα από τα ονόματα που ακουγόταν τα τελευταία για την επιστροφή του στο διαγωνισμό είναι αυτό της αξιολάτρευτης Καλομοίρας! Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece, η Καλομοίρα ενδιαφέρεται και πάλι για συμμετοχή στη Eurovision.

To ενδιαφέρον της για το διαγωνισμό ήταν έντονο και το 2021, οπότε επιλέχθηκε η Stefania για την Ελλάδα και υπήρξαν συζητήσεις με το ΡΙΚ για εκπροσώπηση της Κύπρου, και εξακολουθεί να παραμένει. Η ίδια βρέθηκε στην Ελλάδα και στην εταιρεία Heaven με την οποία ξεκίνησε και τα πρώτα βήματά της στην ελληνική δισκογραφία. Συγκεκριμένα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις και συνομιλίες της Καλομοίρας με ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί με την ΕΡΤ και με άλλες αποστολές.

Η ονοματολογία και η πιθανότητα εθνικού τελικού

Το όνομα της Καλομοίρας έρχεται να προστεθεί στην ονοματολογία που έχει αρχίσει από νωρίς για τους πιθανούς εκπροσώπους της Ελλάδας – μεταξύ αυτών και του 26χρονου νέου καλλιτέχνη good job nicky (Νικόλα Βαρθακούρη) – και προκαλεί το ενδιαφέρον των fans, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο καθώς έχουμε πολύ χρόνο ακόμα μέχρι να ξεκινήσουν-επίσημα-οι διαδικασίες.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις υγειονομικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα, καθώς και από τις προτάσεις που θα υπάρξουν, και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πάντως ένας μεγάλος τελικός με πολλούς καλλιτέχνες και τραγούδια είναι λίγο δύσκολο να υπάρξει για την επόμενη επιλογή, αν και δεν έχει αποκλεισθεί.

Πηγή: OGAEGREECE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ