Στιγμές ευτυχίας ζουν το τελευταίο διάστημα η Έλια Ιωαννίδου και ο Μάριος Πυθαρίδης, αφού πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους την μικρή τους κόρη, Αμελί.

Σε συνέντευξη που παράχωρησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη, η γνωστή Κύπρια ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό της κόρης της, Αμελί και για τα συναισθήματά της ως μητέρα. Αποκαλύπτει, επίσης, πότε θα γίνει η βάφτιση.

Όσον αφορά την πρώτη της αντίδραση, η ηθοποιός δηλώσε ότι δεν ήξερε αν πρέπει να χαρεί ή όχι. Όπως λέει χαρακτηριστικά ”Δεν πίστευα ότι ήταν αλήθεια κι ότι πράγματι συμβαίνει σε μένα αυτό. Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω” ενώ ο σύντροφός της χάρηκε πολύ με το χαρμόσυνο αυτό νέο. Μεταξύ άλλων, η Έλια Ιωαννίδου αποκαλύπτει ότι όντως άλλαξαν τα πάντα μέσα της με τον ερχομό της κόρης της και δηλώνει ”Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται στ’ αυτιά κάποιου -ότι αλλάζουν τα πάντα μέσα σου, ακόμα και η κοσμοθεωρία σου- αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να εκτιμήσεις όλα όσα βιώνει μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Σε μένα, λοιπόν, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου, η ζωή μου, η διάθεση μου, οι προτεραιότητες μου…”.

Η βάφτιση της κόρης της, Αμελί, όπως δήλωσε, υπολογίζουν να γίνει γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ