Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου έρχονται αντιμέτωποι με τη φήμη ότι ο γάμος τους ολοκληρώνεται, κάτι που σύμφωνα με την Κορύνα Μανταγάρη και τη RealLife δεν ευσταθεί. Το ζευγάρι παραμένει μαζί και μόνο το βεβαρημένο πρόγραμμά τους , λόγω και της περιοδείας της τραγουδίστριας, τούς κρατά μακριά.

«Η Ελεωνόρα κάνει όλο το καλοκαίρι περιοδεία με προσωπικές εμφανίσεις και παράλληλα τραγουδά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Το πρόγραμμα της είναι πραγματικά δύσκολο αυτή την περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου», δηλώνει στη Real πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Τώρα, για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η πηγή προσέθεσε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεωνόρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;».

«Ο Σπύρος μου μιλά για τις υποθέσεις του, ως δικηγόρος, και έχω αρχίσει να καταλαβαίνω το νομικό πλαίσιο. Μου αρέσει που είναι δραστήριος. Κάνει πολλά sports και χόμπι. Τον έχω ακολουθήσει δοκιμαστικά στη σκοποβολή και ήμουν πολύ καλή», είχε αναφέρει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε συνέντευξή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ