Χθες μέσω ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη έγινε γνωστό το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελετή σχολίασαν την είδηση με τον δημοιοσιογράφο Κώστας Τσουρό να αποκαλύπτει ότι είχαν επικοινωνία τόσο με την τραγουδίστρια, όσο και με τον δικηγόρο.

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος στο Mega Καλημέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ