Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι Δευτέρας στο Mega η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επέστεψε στους δέκτες μας μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας.

Με αφορμή την αναστάτωση που έφερε στους τηλεθεατές η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μέλετη προχώρησε το πρωί της Τρίτης σε μια αποκάλυψη.

“Μπορώ να κάνω μια αποκάλυψη; Να μη τον πω; Επειδή μιλήσαμε ήταν λίγο αγχωμένη. Εχθές, είμαστε όλοι στο γραφείο με την ομάδα. Έχει ξεκινήσει η Ελένη και είμαστε όλοι από πάνω και βλέπουμε την εκπομπή και τι λέει η Ελένη μετά από τόσο καιρό. Και ξαφνικά αρχίζουν και χτυπάνε τα τηλέφωνα στο γραφείο, “Ναι γειά σας”, λέω “Παρακαλώ”, “Το Mega της Ελένης;” κοιτάζω το τηλέφωνο, “ναι” λέω “το Mega της Ελένης”, μου ζήτησαν να μιλήσουν με την Ελένη, εξηγώ ότι η Ελένη είναι στον αέρα και μου ζήτησαν να τους βγάλω στο αέρα.

“Δυστυχώς εγώ δε μπορώ, αν πάρετε στο σωστό τηλέφωνο μπορεί και να σας βγάλουν” λέω και εγώ. Μετά από λίγο πήρε ένας άλλος κύριος που μου είπε ότι θέλει να μιλήσει με την Ελένη, λέω “δε μπορεί είναι στον αέρα”. Τρία, τέσσερα, πέντε, δέκα τηλέφωνα, παίρνω την Ελένη τη Γελαλή τηλέφωνο και της λέω ότι μάλλον κάτι έχει συμβεί με τα τηλέφωνα και γυρίζουν σε εμάς. Με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει ότι έχουν δώσει τα σωστά τηλέφωνα. Αυτό που καταλάβαμε όλοι είναι ότι παίρνανε τηλέφωνο σε όλο το Mega, γιατί υπήρχε το ίδιο και σε άλλες εκπομπές. Και όπως καταλαβαίνετε για δυο ώρες σηκώναμε τα τηλέφωνα στην Ελένη” είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπαμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ