Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στο γεγονός ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση προβάλονται τόσο έντονα. Ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε με βίντεο που έδειξε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, από την επισκέψη του ζευγαριού σε κέντρο αισθητικής.  Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι». 

Το πρωί της Παρασκευής 18/2, η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να αναφέρει το όνομα του παρουσιαστή έριξε τα “καρφιά” της προλογίζοντας το θέμα με το πάρτι έκπληξη που διοργάνωσε η Ιλάειρα Ζήση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Θα πάμε καλεσμένοι σε πάρτι που ήμασταν καλεσμένοι μόνο εμείς, γιατί η αισθητική μας ταιριάζει προφανώς. Θα πάμε να δούμε το πάρτι – έκπληξη που οργάνωσε η Ιλάειρα με τους γονείς του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τα γενέθλιά του. Θέλω να κάνω και μια παράκληση – έκκληση προς τους συναδέλφους των οποίων η αισθητική δεν ταιριάζει με τη δική μας αισθητική. Παρακαλώ πάρα πολύ αν θεωρούν ότι δεν ταιριάζουμε στις αισθητικές μας να μην προβούν σε αναπαραγωγή του θέματος και σχολιασμού του δεκαλέπτου, αν γίνεται. Ναι; Οι υπόλοιποι ελεύθερα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ