Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε ένα μήνυμα από follower της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έλεγε ότι η tv hostess μοιάζει με 53 ετών και ότι ο «ποιητικός της οίστρος» οφείλεται στην «εμμηνόπαυση».

Έτσι, λοιπόν, η Ελεονώρα κοινοποίσε με story το μήνυμα που έλαβε και έδωσε την απάντησή της τονίζοντας ότι έχει κάτι που γίνεται καλύτερο μεγαλώνοντας, την προσωπικότητα.

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα. Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες; Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη, τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη
Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη του, Αλεξάνδρα, και κοινοποιεί εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί. Η οικογένεια Μαρασούλη βρίσκεται στην Κεφαλλονιά.
View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, κοινοποίησε βίντεο όπου κολυμπά και εκθείασε τη φύση, ενώ το αποτέλεσμα των στιγμιοτύπων οφείλεται στον αδερφό της, Δημήτρη.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ