Δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα θαλάσσια σπορ. Η Ελεονώρα Μελέτη, εδώ και χρόνια, δηλώνει το πόσο λατρεύει τη θάλασσα και πόσο την χαλαρώνει το να παίρνει τη σανίδα της και να «δαμάζει» τα κύματα.

Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό του Σαββατοκύριακου και έκανε μία μίνι απόδραση, σε μέρος που δεν γνωστοποίησε, για να κάνει σέρφινγκ.

Ελεονώρα Μελέτη

Με ένα βίντεο και μία φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη δείχνει στους followers της το πόσο ωραία περνά.

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης προσπαθεί, όταν οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, να επισκέπτεται με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα αγαπημένα τους μέρη. Με αυτό τον τρόπο γεμίζει τις μπαταρίες της για τη δύσκολη καθημερινότητα που έχει.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι η Ελεονώρα περνά επαγγελματικά μία από τις καλύτερες φάσεις της. Η εκπομπή της πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης και η συνεργασία με τα στελέχη του MEGA αλλά και το πάνελ της είναι άψογη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ