Θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Mega Καλημέρα αποκάλυψε ένα περιστατικό από την εποχή που εκείνη βρισκόταν στους πρώτους μήνες της κύησής της.

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, την εποχή που ήταν για πρώτη φορά έγκυος, μία δημοσιογράφος δημοσιοποίησε την είδηση της εγκυμοσύνης της, επειδή την είδε να κρατά έναν χαρακτηριστικό φάκελο από τον γυναικολόγο της. Τότε, η παρουσιάστρια με επιθετικό τόνο της τηλεφώνησε, με τη δημοσιογράφο να της ζητά τελικά συγγνώμη.

«Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία; Για να δεις πόσο άσχημο είναι; Και είναι πολύ άσχημο όταν στο κάνει και γυναίκα αυτό. Στον δικό μου τον γυναικολόγο, όποια είναι έγκυος, βγαίνει με έναν κίτρινο φάκελο μέσα από τον γιατρό. Ο κίτρινος φάκελος αυτός έχει οδηγίες για την εγκυμοσύνη. Είχα πάει στον γιατρό μου, και αργά κιόλας. Πήρα τον κίτρινο φάκελο γιατί ήμουν έγκυος.

Μου είχε τις οδηγίες και την επόμενη ημέρα βλέπω σε μεγάλο Μέσο από πολύ συμπαθή και πολύ έγκυρη δημοσιογράφο τίτλο ότι είμαι έγκυος επειδή κρατούσα τον κίτρινο φάκελο. Όλο το παρασκήνιο της διαδικασίας. Την πήρα τηλέφωνο γιατί εγώ δεν το είχα πει στον κύκλο μου και της είπα: “ρε αγάπη μου γλυκιά, εσύ που ξέρεις αυτή τη στιγμή, αν εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ, είμαι αλλά έχω πρόβλημα, δε μπορώ να το συνεχίσω γιατί μπορεί να μην θέλω; Τι πας και κάνεις;”.

Επειδή δεν μίλησα με αυτόν τον τόνο, ήμουν πολύ επιθετική, η κοπέλα μου ζήτησε συγγνώμη και σαφώς τη δέχτηκα. Θέλω να πω ότι είναι προσωπικό δεδομένο η εγκυμοσύνη και τέλος.

Δείτε το περιστατικό που βίωσε και τι είπε για την Ελένη Φουρέιρα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ