Η Ελένη Τσολάκη έπειτα από κάποιους μήνες συνειδητής αποχής επέστρεψε στη μικρή οθόνη αναλαμβάνοντας να μας κρατήσει δροσερή συντροφιά τα πρωινά του καλοκαιριού.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Σε μια εφ’ όλης συνέντευξη που δίνει η Ελένη Τσολάκη στο περιοδικό HELLO! και την Μαρία Κολλιάτσα, αναφέρεται και στην επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδάκι. Η Ελένη Τσολάκη εξομολογείται πως αισθάνεται πλέον έτοιμη για να γίνει μητέρα.

Διαβάστε τα συγκεκριμένα αποσπάσματα από την συνέντευξη:

-Τι σου λείπει σε προσωπικό επίπεδο;

Δεν μου λείπει κάτι, αισθάνομαι πως έχω τα πάντα.

-Στην προσωπική σου ζωή έχεις τα πάντα;

Έχω τα πάντα με μια σχέση που διατηρείται πολύ όμορφα, με αγώνα, προσπάθεια, τα πάνω και τα κάτω, τις δύσκολες και τις εύκολες στιγμές, όπως συμβαίνει σε όλους. Θεωρώ πως ό,τι είναι να μου φέρει η ζωή θα μου το φέρει. Θα ήθελα όμως ένα παιδί, φαντάζομαι μάλιστα τον εαυτό μου με πολλά παιδάκια. Πιστεύω ότι η επιθυμία για μητρότητα έχει να κάνει με την ωριμότητα που έρχεται σε κάθε φάση της ζωής μας, κι εγώ πλέον αισθάνομαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα και να γίνω μαμά. Ούτως ή άλλως, οι γυναίκες μεγαλώνοντας ξέρουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε. Βέβαια, δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή τη σκέψη. Ξέρω όμως πως ό,τι είναι να έρθει θα έρθει από μόνο του και θα έρθει για καλό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ