Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μια παρουσιάστρια με μεγάλη πορεία, ενώ η ενασχόλησή της με τα social media έχει γίνει όλο και καλύτερη, παρά τις αρχικές της δυσκολίες.

Η παρουσιάστρια του Mega κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από την επαγγλεματική ζωή της και την καθημερινότητά της, κάνει ενδυματολογικές προτάσεις στις γυναίκες που την ακολουθούν, ενώ μοιράζεται ιδέες και για βιβλία.

Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, έχει δημοσιεύσει και στιγμιότυπα από το σπίτι της στα βόρεια προάστια. Η παρουσιάστρια μάς έχει δείξει μέρος του κήπου της, της κουζίνας της, και του σαλονιού της, ενώ το σπίτι της αποτελεί το ησυχαστήριό της και το μέρος όπου περνά στιγμές χαλάρωσης.

Η Ελένη και ο Μάκης Παντζόπουλος απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, ενώ ο ερχομός της κόρης τους, Μαρίνας, τούς χαρίζει όμορφες στιγμές. Η μικρούλα ήρθε στη ζωή το 2015, ενώ η διάσημη παρουσιάστρια έχει ακόμα τρία παιδιά, τον Άγγελο Λάτσιο, τη Λάουρα Λάτσιου και τη Βαλέρια Λάτσιου.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον κήπο της, τον οποίο έχει διαμορφώσει κατάλληλα και τον έχει κάνει ιδανικό μέρος για παιδιά. Παράλληλα, το σαλόνι της είναι ένας χώρος στον οποίο περνά αρκετό χρόνο, όπως και η σύγχρονη κουζίνα της.

Η Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι της

Κεντρική φωτογραφία: Papadakis press

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ