Το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Χριστίνα Μπόμπα, η κουβέντα στην Ελένη Μενεγάκη  άναψε για τα καλά. Η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει και η ίδια την τοποθέτησή της.

«Μήπως εκπροσωπεί και κάποιες άλλες γυναίκες οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δική της δύναμη, για να δώσει μια διάσταση στο θέμα για ποιο λόγο σε μια γυναίκα όταν γίνεται μαμά πρέπει να φοράει ειδική στολή εξόδου, εργασίας, βόλτας, ταξιδιού ή να απολογείται αν πρέπει να ταξιδέψει και να αφήσει κάποια στιγμή τα παιδιά της. Μπορεί να το κάνει για να δώσει λόγο σε κάποιες άλλες γυναίκες που μπορεί να μην μπορούν να απαντήσουν και να τρώνε τέτοιο bullying», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι αν κάποια πράγματα είναι μικρά, δηλαδή αν μέσα στα πάρα πολλά σχόλια υπάρχουν και μερικά τίποτα, ούτε καν τα κοιτάς».

Η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε και μια ερώτηση που της είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου πριν από κάποια χρόνια, όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του. Με αφορμή αυτό, πρόσθεσε για το θέμα:

«Εγώ έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Χατζηνικολάου -τότε είχα 2 παιδιά, μόλις είχα πάει στον Alpha- και μου έλεγε «τα φοράς τα μίνι κι αυτά ε»; Και λέω «ναι παιδιά, αυτό είναι μίνι της μάνας». Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα είναι το μίνι της μάνας και τελείωσε.

Τώρα φορά μια μπλούζα που το ένα χέρι είναι έξω. Θα μου πει κάποιος γιατί έχεις το χέρι έξω που είσαι μάνα; Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου κι αφού δεν ενοχλώ κανέναν δεν θα κάτσω εγώ να κολλήσω με 5, με 6,  με 7. Όμως κάποιος που αισθάνεται όχι καλά, ή ότι προσβάλλεται, θα πρέπει να απαντήσει.

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας λίγο σε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media. Ειδάλλως να είμαστε εκτός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ